Argentina och Chile 2017

English version

Stockholm är underbart – på sommaren. Vintertid är det inte kul alls. Jag bestämde mig att jag fått nog och att jag förtjänade något bättre, och den tredje sista dagen 2016 så satte jag mig på ett plan till Buenos Aires och stannade i Sydamerika i åtta veckor.

Inte oväntat, så resulterade det i högvis med foton. Denna gång så prövade jag något nytt. I stället för att vänta med tills jag kom hem med att sammanställa bilderna, så gjorde jag det löpande under resan och laddade upp bilder då och då. För att spara lite tid så skrev jag inte text till alla bilder, och jag döpte inte ens alla, utan en del är bara benämnda med filnamnet från kameran.

Dessa bilder är uppdelade på inte mindre än 36 olika sidor. Den första sidan är en sammanfattning med typ en bild per dag som jag gjorde när jag kommit hem. Övriga sidor gäller specifika platser eller teman, som jag komponerade under resan. I listan nedan så har jag grupperat sidor som härör sig till samma område, eller är utflykter gjorda från samma bas.

Om du följde den här sajtens uppbyggnad under min resa, kan vara bra att veta att jag bara gjort mindre korrigeringar till de ursprungliga texterna, och jag har inte bytt ut eller modifierat några bilder.

Här är en lista på alla sidor

"Dagboken". En sammanfattning av resan med typ en bild från varje dag. (63 bilder.)

ARGENTINA

CHILE